divendres, 19 de juny del 2015

amb els Timbalers del Vi d'Alella

Ja fa 3 anys que Txacum i Timbalers del Vi d'Alella ens reunim a la platja de Cabrera per fer un assaig obert, una tarda en la qual compartim les nostres cançons, sense necessitat de quedar bé amb ningú, només per gaudir-ne entre tots. Algunes cares canvien any rere any, però els somriures de complicitat són els mateixos.

Estem a punt d'encetar l'estiu i, amb ell, la temporada de bolos i correfocs. De ben segur coincidirem amb ells tocant i sempre tindrem el gust d'acabar tocant plegats la Mascletà o la Bisbal.
Darrere de tot això hi moltes hores d'assaig i dedicació. Txacum no estem en el nostre millor moment, hem tingut forces baixes i manca cohesió i motivació. La reacció és en cadena, si veus la gent del teu voltant amb poques ganes de tocar és molt difícil motivar-se i gaudir assajant. Jo em demano a mi mateixa i la resta del grup que, un cop darrere les baquetes, traguem deixem enrere la boira i procurem gaudir tocant. No sempre és fàcil, però val la pena intentar-ho. Som una banda, som un grup i cadascú és essencial. Si algú no ho dóna tot, la resta ens quedem enrere. Però, en canvi, si tots ho donem tot, el creixement és exponencial. Som-hi Txacum, que despertis molts somriures i ballaruques durant aquest estiu que comença!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada