dimarts, 5 de març del 2019

Haus Estrem a la Momia

Quan et proposen d'anar a fer una via com aquesta, tota mandra desapareix. La festa de Sant Pau deixa de ser una excusa per llevar-me de bon matí rumb a un dels meus racons preferits de la muntanya màgica.

Parem al refu per buscar un segon plat, la Haus és curteta i tinc por de quedar-me amb gana. El guarda de Sant Benet ens atura i ens espanta una mica amb els seus consells per al 2n llarg...

Traieu-vos el casc, podeu protegir el factor 2 amb alguna assegurança d'una altra via (d'aquella manera), el pas de la via es troba just després del primer paravolt... 

Tota la informació va ésser benvinguda! Però al moment de la veritat tot es resumeix en arrossegar-se com puguis i mirar de no enganxar-te les bambes, els cabells, etc. Després de tot penses que les assegurances no estan tant lluny i et pots centrar en gaudir de l'escalada, tot imaginant com pujaven per allí l'any 1946.

L'escalada se'm va fer curta i l'assolellat dia d'hivern donava per més. Així és com vam anar espategar a la normal de la momieta, una altra gran clàssica de visita obligatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada