Pàgines

dilluns, 27 de gener de 2020

Canalda, Dimensió aproximada


Feia temps que anava al darrere de conèixer aquet racó per poder-lo descriure amb les meves pròpies paraules. Canalda, una paret que sembla poc significant a simple vista però que escalar-la esdevé tota una aventura.

La roca és un conglomerat d’allò més especial, a estones bona, però sovint poc compacta. Hi són abundants les panxetes desplomades que fan que l’escalada sigui força atlètica i exigent i també múltiples repises que ens faran vibrar. L’equipament de l’època (90’s) a base d’espitador fa que l’escalada sigui un punt exposada ja que els espits es troben allí on l’escalador es troba més còmode. Per tant, cal para atenció amb aquelles ressenyes que a primer cop d’ull poden semblar molt assequibles. 

La seva història, la tranquil·liltat de l’indret i la caloreta que hi fa un dia assoleiat hivernal la converteixen en una escalada molt recomfortant.

Dimensió aproximada ha estat l’escollida. Exigent, amb alguns trams d’artificial i aeris, amb ambient, roca de diferents qualitats. Vàrem posar algun tòtem. Fora molt interessant fer arribar la llibreta de piades als integrants de la 1a ascensió i substituir-la per una de nova on puguin seguir escrivint moltes més cordades.

En Dani provant d'alliberar l'Ae del 1r llarg

Jo, provant d'alliberar el sostre fissurat del L4 (8a a més xD)


Sortida en artificial del darrer llarg

Cares de decepció en acabar la via


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada