dissabte, 14 de gener del 2023

REVOLTA

Una via curta i bonica, perfecte per combinar amb veïnes també molt interessants com la Reverso Tenebroso. La via combina trams equipats amb parabolts amb trams desequipats que cal autoprotegir, quan la roca ho permet. Conté dues tirades especialment bones, amb roca excel·lent. La 2a tirada ens farà escalar amb tècnica i precisió fent servir petites incrustacions que, amb imaginació, poden esdevenir un cantell que ens ajudi a resoldre la secció més difícil. I la 4a és una joia que ens brinda bon cantell de vires horitzontals i a dojo.

Cert és que l’arrencada de la via ja ens farà apretar de valent! Així que el meu consell és que feu un bon escalfament, xapeu les dues primeres xapes en A0, i sortiu còmodament i sense perill (ja que la 2a cinta costa de posar).


La via, tot i que curta, ens ha portat 3 dies de feina: una jornada incial breu, una segona estroncada per una gran tempesta i una tercer i definitiva per arribar fins al camí on podem sortir caminant. Al cap de dos dies hi tornem amb l'amic Luis Manzaneda i els tres membres de la cordada encadenem tota la via. Hi vam deixar un pot de piades a la R4, si el trobeu en mal estat o que hi falta alguna cosa, feu-nos-ho saber!

La 1a xapa de la via

Un parabolt en trad

"Sorpresos" per una tempestaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada