diumenge, 23 de gener del 2022

Sang en el Fang, Fontfreda

La nova via a la paret de Fontfreda que hem obert amb en Pau en 3 atacs i que de ben segur deixarà un bon gust als repetidors/es. El resultat és una línia mantinguda en 6è grau que discorre per plaques i fissures de bona roca en general amb poques assegurances fixes i, fins i tot, reunions a muntar o reforçar.

La línia comença aprofitant els primers metres de la via “Muerteo Tatanka” i se’n separa aprofitant un diedre vertical evident. La tercera tirada agafa una melosa fissura diagonal de bona roca a protegir al gust. La quarta tirada, i potser la més bonica i exigent, ens obligarà a gestionar l’autoprotecció en franges horitzontals mentre els braços es van inflant. La sisena tirada apofita un petit tram de la “Fisura Olicua” muntant la reunió a la feixa. Però no es pot abaixar la guàrdia fins trepitjar el cim, perquè en la darrera tirada caldrà seleccionar bé on agafar-se i lluitar un pas de diedre final.

Encara que no ho sembli, és la R1

Rocam de 1a per començar la 5a tirada!

Esperem que la pugueu gaudir tant com ho hem fet nosaltres i ens comenteu coses si ho creieu oportú. Us deixem el vídeo per fer-vos una idea de què hi podeu trobar, incloent un petit flash del crux de la via. Estic segura que la banda sonora, que dona nom a la via, no us decepcionarà!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada