dimarts, 16 de febrer del 2021

INGOVERNABLES, Cap de Ras, Àger

INGOVERNABLES perquè no volem ser els titelles de cap govern en el qual les autoritats se salten la llei per al benefici propi. INGOVERNABLES perquè no deixarem d'expressar allò que pensem malgrat tenir por de ser empresonats per fer-ho. INGOVERNABLES perquè desobeïm les lleis que no creiem justes. INGOVERNABLES perquè pensem.

Esteu a punt de conèixer INGOVERNABLES, una via nova d'escalada al Cap de Ras d'Àger, oberta aquest febrer per en Pau i l'Estel. 


INGOVERNABLES és una via semiequipada que progressa entre les plaques fent el mínim ús del trepant, buscant sempre la roca de millor qualitat i intentant no envair el terreny de les vies veïnes. És inevitable el pas per diverses feixes que treuen un xic de continuïtat a la via. Us en compartim una bona ressenya on podreu comprovar que, sense ser una via exposada, cal escalar i completar les assegurances. Gaudiu-la tant com nosaltres i feu-nos arribar comentaris sobre la via i la graduació. Algun valent/a que alliberi l'Ae de la panxa inicial del 7è llarg?

Inici de la via

Placa de l'L2, la festa comença!

Flanqueig final de l'L2

Placa explosiva de 6c+ (L3)

Placa d'inici de l'L6

Per postres, bavaresa i placa (L8)

I acomiado la piada amb la banda sonora de la nostra via!👿

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada