dimecres, 18 d’octubre del 2023

Barrufets expres

Una via immerescudament oblidada, amb la qualitat de les veïnes! Ens decidim a restaurar-la convençuts(des), que la via mereix una nova vida i moltes més visites. La nostra feina no ha estat una altra que canviar la majoria de les peces velles (burins) per parabolts i sanejar una mica alguna llastra perillosa.

Vàrem escalar i alliberar tots els llargs de 1r, amb els burins, mentre que els altres 2 membres de l’equip es repartien la feina posar els bolts nous i treure els burins vells. Per sort, la via no en tenia gaires de burins ja que treure’ls és un esforç molt gran que sovint acaba amb martellades als dits de les mans.


El resultat, una agradable jornada amb bona companyia. En Dani i la Sònia paret enllà, en David a l’Esperó Barrufets i una cordada trempada a la Choras. Teníem la bateria justa i la vam apurar fins al final, deixant una només una xapa a les darreres reunions amb expansions. Molt satisfets(es) pel resultat acabem sopant plegats a Can Cortics. 

Així doncs ha quedat una via que es pot repetir perfectament sense pitons, amb un joc de friends, però amb algun tram on cal posar-hi morro (especialment a la placa de la 5a tirada). Que la gaudiu! Ens encantarà que ens compartiu les vostres experiències!


La llastra de la 4a tirada que ja no hi és

3 comentaris:

  1. La llastra de la tercera foto ara cal buscar-la al Roget! 😂

    ResponElimina
  2. Molt agraits per la restauracio.Quin grau surt obligat? Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs quedarà 6b/+ obligat per la placa de 6c de la 5a tirada que fa de mal protegir. La resta de la via és menys obligada.

      Elimina